Gelukwens: De Dasenverlichting heeft de Beste Producttoekenning van Landende 2021 gewonnen

June 4, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Gelukwens: De Dasenverlichting heeft de Beste Producttoekenning van Landende 2021 gewonnen

laatste bedrijfsnieuws over Gelukwens: De Dasenverlichting heeft de Beste Producttoekenning van Landende 2021 gewonnen  0

 

Beste vrienden, vandaag zijn wij blij om een andere te delen goed nieuws met u. Onze Imager HD 400 sw-303P heeft 2021 Landend de Beste Producttoekenning gewonnen, zijn er slechts 21 winnaars in de lichtbroncategorie.

 

Onder de begeleiding van het Ministerie van Handel van China en met de speciale Economische steun van Guangzhou en de Handelscommissie, is de Landingstoekenning een gebiedende die TOEKENNING op verlichtingsgebied door Guangzhou International Verlichtingstentoonstelling die wordt gelanceerd in 2013. innovatie pogen te bevorderen, de de industriebenchmark plaatsen, raad geven voor de verlichtingsindustrie, de ontwikkeling van de verlichtingsindustrie bevorderen en de internationale invloed van Chinese producten verbeteren.

 

Wij zijn trots van het winnen van deze toekenning die onze onderzoek en creatieve capaciteit in duurzame verlichtingsoplossing goedkeurde.


Wij zullen ons bij het ontwikkelen van meer energy-saving en milieuvriendelijke producten blijven concentreren om een groene aarde en een betere toekomst te handhaven.