Guangzhou Dasen Lighting Corporation Limited

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Zuidoost-Azië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Intuiit, Topled
Aantal werknemers: 250~350
Jaarlijkse omzet: 20million-30million
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 60% - 70%
Inleiding

De Verlichting Corp van Guangzhoudasen, in 2008 wordt opgericht, is een nationale high-tech onderneming die met“ Aanstekend Desig-Product R&D en productie, Conrtol & programmering, Installatie, Onderhoud en bevordering die“ integreert. Wij voorzien klanten van de algemene oplossing met inbegrip van professionele stadiumverlichting, landschapsverlichting, holografische projectie, enz. die een gebied van 35000 vierkante meters behandelen, hebben wij nu geautomatiseerd productiemateriaal en diverse soorten van de experimentonderzoek en kwaliteitscontrole materiaal vooruitgegaan dat met een waarde van meer dan tien miljoen RMB.


Hechtend groot belang aan intellectuele eigendom, bezitten wij meer dan 300 octrooien van LEIDENE lichten. Nemend“ wakeeconomie“ als drager, met de voordelen van geïntegreerde licht en kleurentechnologie, artistiek cultuuridee. Het creëren van de grote oversteekplaats en de integratie van LEIDENE stadiumverlichting, landschapsverlichting, holografische projectie, enz. Wij verlenen kwaliteitsproducten, de aandachtige dienst, evenals uitstekende merkervaring aan onze vele klanten, zoals de Olympische Spelen van Londen, de Wereldbeker TV in van Brazilië, Japan Fuji, Mercedes-AMG, Hubei-TV.
 

Gelovend dat de“ mensen“ het belangrijkste bezit van een bedrijf zijn, bieden wij een beter van devlopmentplatform en advacement regelmatig mogelijkheden voor verschillende talenten, evenals werken met beheer en raadplegend bedrijf voor de collectieve cultuurontwerp en verbetering van het teambeheer samen. Verantwoordelijk geloven“, dankbaar, gelovig“ zoals onze waarden, wij op sociale verantwoordelijkheid, aanhangen eerlijkheid benadrukken, concentreert zich bij kwaliteit en dienst terug naar onze klanten, werknemers en maatschappij de te betalen.
 

Altijd gelovend dat de marktconcurrentie de concurrentie tussen teams is. Wij zullen onophoudelijk drie kernconcurrentievermogen versterken – bestrijd doeltreffendheid, samenhang en learnig capaciteit.


In de toekomst, Dasen-zal de Verlichting Corp op LEIDENE verlichting blijven de nadruk leggen om een heldere en kleurrijke LEIDENE die verlichtingswereld te creëren, wijdend aan de bevordering van „het beeld in van China wordt gecreeerd“ aan de wereld en de menselijke milieubescherming.

Geschiedenis

China Guangzhou Dasen Lighting Corporation Limited Bedrijfsprofiel 0


China Guangzhou Dasen Lighting Corporation Limited Bedrijfsprofiel 1

Dienst

De Verlichting Corp. van Guangzhoudasen is een nationale high-tech onderneming die met „Verlichtingsontwerp, Product R&D en productie integreert, Controle & het programing, installatie, Onderhoud en bevordering“, voorzien wij klanten van algemene oplossing met inbegrip van professionele stadiumverlichting, landschapsverlichting, holografische projectie, enz.

 

China Guangzhou Dasen Lighting Corporation Limited Bedrijfsprofiel 0


KERNwaarden
-

NIEUWE TECHNOLOGIE – wij houden niet op zoekend de markt naar moderne, innovatieve ideeën en nieuwe technologie in onze lijst te brengen.

 

VOORTREFFELIJKHEID – Wij streven altijd ernaar om onze cliënten slechts het beste te geven.

 

HOUDING – Wij bekijken altijd dingen met een positieve houding en proberen om eender welke situatie te maken, goed of slecht, als leermogelijkheid.

 

BETROUWBAARHEID – Wij begaan om onze cliënten van creatieve ideeën en uitvoering te voorzien ontime met optimale waarde voor hun begroting.

 

GROEPSWERK – Wij taxeren, machtigen en investeren in elk en iedereen in ons team. Wij werken en groeien samen als.

Ons Team

China Guangzhou Dasen Lighting Corporation Limited Bedrijfsprofiel 0China Guangzhou Dasen Lighting Corporation Limited Bedrijfsprofiel 1